Índex de receptes

dissabte, 11 de juny del 2016

Fideus a la cassola

500 gr de fideus 
1 o 2 botifarres i/o cap de costella
1 ceba
2 pastanagues mitjanes
500 gr. de  tomàquet triturat
1 fulla de llorer
1 pastilla d’avecrem
Aquest també és un plat que es pot fer abans (inclús el dia abans o fins i tot congelar-lo) i deixar-ho a punt per afegir només aigua calenta o brou, quan sigui l’hora de dinar.
En una cassola posar a fregir a foc baix - mig  la botifarra tallada a trocets i/o els talls de costella. 
Quan estiguin rossos, reservar i en el mateix oli, seguint a foc baix, afegir la ceba tallada fineta i les pastanagues pelades i tallades a rodanxes primetes. Salar i deixar fer amb calma, sense presses, que vagi fent....un cop sofregida afegirem el tomàquet triturat, la fulla de llorer i la pastilla d’avecrem esmicolada, i també deixem que es faci amb paciència. 
Aquest és un plat ben simple, de cada dia si vols, l’únic secret és que el sofregit s’hagi pres el seu temps. De tota manera si tenim pressa, podem espabilar el tema, el resultat final no serà tan gustós, però estarà també bó. 
Un cop el sofregit tingui aquell punt de melmelada, aboquem els fideus a la cassola i remenem bé. En aquest punt és quan podem fer una aturada i guardar els fideus per més tard, per demà o bé per congelar. Quan vulguem menjar-los només caldrà escalfar-los de nou la cassola i cobrir-los amb aigua o brou que tindrem bullint apart. Deixarem que es coguin els fideus segons les indicacions del paquet (depenent si son més gruixuts o menys) i ja està.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada