dijous, 14 de març del 2013
Tomàquets verds fregits
Tomàquets per amanir, grandets.
Farina de blat
Maizena (opcional)
Un parell d’ous
Orenga
Farina de galeta
Oli d’oliva
Tot i la simplicitat de la matèria primera, aquests tomàquets són sempre celebrats, ben senzills de fer i amb un resultat sorprenent.
Tallem els tomàquets a rodanxes d’un centímetre aproximadament, salem i deixem en un plat.
Preparem el procès d’arrebossat: un plat amb farina i un parell de cullerades de maizena, un altre plat amb els ous batuts (on podem afegir també orenga) i un altre plat amb la farina de galeta.
Passem el talls de tomàquet per farina, ou i farina de galeta, en aquest ordre, doncs així ens quedarà una capa d’arrebossat forta i fregim en oli d’oliva ben calent.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada