Índex de receptes

diumenge, 3 de juny del 2012

Pollastre amb mostassa


Aquest plat és fàcil de fer i és molt “resultón” a més es pot congelar, és econòmic, es pot portar al tàper, és força lluït si el fas quan ve gent a dinar....en fi, una d’aquelles receptes que cal tenir present.

Aquestes són les mides aproximades per cinc persones:

Un pollastre tallat a 1/8
Una ceba grossa
Un raig de vi
½ l de brou (o “d’avecrem”, si no disposem de brou)
3 cullerades de postre, generoses, de mostassa (jo en poso de mostassa a l’ancienne, que té aquell granet, però amb qualsevol quedarà bó)


En una cassola enrossim el pollastre i reservem.

Al mateix oli sofregim lentament la ceba.

Quan considerem que ja n’hi ha prou de confitar la ceba, és a dir quan ens cansem (això no pot passar mai abans de 15 minuts ni després de 40 minuts), afegim un raig de vi blanc i deixem evaporar l’alcohol.

Al cap de 5 minuts afegim el brou i dissolem al suc les tres cullerades de mostassa.

Llavors tornem a posar el pollastre dins la cassola i que faci xup-xup, potser una mitja horeta.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada