Aquest plat és fàcil de fer i és molt
“resultón” a més es pot congelar, és econòmic, es pot portar al tàper, és força
lluït si el fas quan ve gent a dinar....en fi, una d’aquelles receptes que cal
tenir present.
Aquestes són les mides aproximades per cinc
persones:
Un pollastre tallat a 1/8
Una ceba grossa
Un raig de vi
½ l de brou (o “d’avecrem”, si no disposem de
brou)
3 cullerades de postre, generoses, de mostassa
(jo en poso de mostassa a l’ancienne, que té aquell granet, però amb qualsevol
quedarà bó)
En una cassola enrossim el pollastre i
reservem.
Al mateix oli sofregim lentament la ceba.
Quan considerem que ja n’hi ha prou de confitar la
ceba, és a dir quan ens cansem (això no pot passar mai abans de 15 minuts ni
després de 40 minuts), afegim un raig de vi blanc i deixem evaporar l’alcohol.
Al cap de 5 minuts afegim el brou i dissolem
al suc les tres cullerades de mostassa.
Llavors tornem a posar el pollastre dins la
cassola i que faci xup-xup, potser una mitja horeta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada