Índex de receptes

diumenge, 3 de juny del 2012

Crema de pèsols


Un dels meus fills no pot veure els pèssols, i, ben curiosament, em va felicitar per aquesta crema tan bona. Es tracta de donar la volta a la cosa i entra més fàcil, ja ho veus.

1 paquet de kilo de pèsols congelats
Un parell de cebes
Un raig de vi blanc
Una pastilla d’avecrem


Doncs res, primer sofregir la ceba en una miqueta d’oli, a foc lent, que es faci poc a poc. Després afegim els pèsols, els deixem que es barregin amb la ceba i hi posem el got de vi blanc.


Un cop evaporat l’alcohol, afegim aigua just pel cobrir els pèsols i una pastilla d’avecrem i que bulli fins que els pèsols siguin tous.

Ho passem tot pel túrmix i ja està llest

Si es vol més festiu, podem acabar-lo amb pernil salat fregidet i esmicolat pel damunt. També es pot posar formatge abans de triturar, o un cop triturat repartir  per damunt formatge de cabra esmicolat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada