Índex de receptes

dimecres, 21 de desembre del 2011

Verdures al forn

Ahir tenia una estoneta i vaig fer un plat que serveix com a carmanyola i com a guarniment d'altres plats. Es tracta de tallar tot tipus de verdures, salar-les, afegir un raig d'oli i cap al forn una horeta aproximadament.

En el meu cas vaig fer el que tenia: llesques d'esberginia, al damunt pebrot verd i pebrot vermell (tallat a trocets), ceba, i  trocets de tomàquet, sal i raig d'oli. Amb carbasso o carxofa trossejada (inclús pot ser congelada) queda també molt bó.

Per altra banda, al microones vaig posar unes quantes patates punxades 6 o 7 vegades amb la forquilla i 10 minuts. Un cop fetes, s'obren per la mitad, sal, pebre, oli i ja estan llestes.

La cocció de les verdures al forn tarda aproximadament una hora, però de feina només tens 10 minuts.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada