Índex de receptes

dilluns, 19 de setembre del 2011

Brou de Peix

Sempre que compro peix demano les espines i el cap i quan arribo a casa, les congelo directament.

El dia que en tinc ganes, faig una olla de brou de peix que posteriorment utilitzaré una part o el congelaré tot, per a fer arrossos, fideuà, mandonguilles de peix, sopa de peix....

En una olla amb un dit d'oli hi poso directament el cap i les espines congelades (perquè mai no he previst descongelar-les abans).

A banda pelo una ceba i la trossejo, un parell de pastanagues, si tinc api, api, sinó no i parteixo un parell de tomàquets. De vegades inclús en tinc congelats d'aquells madurs que quan vas a sucar pa no suquen gens ni mica i em fa ràbia llençar-los pràcticament sencers. Doncs aquests també els congelo i els utilitzo per aquest brou.

Quan les espines estan pràcticament descongelades afegeixo les verdures a l'olla i les hi deixo sofregir 10-15m després ja ho cobreixo tot amb aigua i a bullir 30m més.

Llest!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada